top of page
uurwerken bij Juwelier Robben

UURWERKEN VAN KWALITEITSMERKEN

BIJ JUWELIER ROBBEN IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG

Voor elke pols het gewenste horloge

Op zoek naar een nieuw uurwerk? Tijd om Juwelier Robben in Sint-Truiden, Limburg een bezoekje te brengen! Wij beschikken over een tijdloos aanbod aan horloges voor dames, heren en kinderen. Sportief, klassiek of trendy: wij nemen graag de tijd voor u om het perfecte uurwerk te vinden.

g-chock - casio

CASIO & G-SHOCK

De mannelijke Casio en G-Shock horloges met rubberen accenten en een stoer uiterlijk hebben hoofdzakelijk digitale modellen in hun collectie. U ontdekt goedkope en duurdere modellen, zo is er een Casio en G-Shock horloge voor elk budget.

boccia

BOCCIA

Draagt u geen horloge rond uw pols, omdat u vaak last hebt van een allergische reactie? Dat is voltooid verleden tijd met een Boccia horloge, beschikbaar voor dames en heren. Deze titanium uurwerken zijn immers 100% allergeenvrij!

edifice

EDIFICE

Edifice is het elite zusje van Casio in een hogere prijsklasse, doordat de horloges verfijnder en waterdicht zijn. Deze analoge uurwerken staan voor de perfecte mix tussen intelligente functionaliteit, innovatie technologie en sportieve elegantie. Ze zijn verkrijgbaar met lederen of metalen bandjes en zijn vaak uitgerust met chronometer.

Lotus

LOTUS

De uitgebreide Lotus collectie speelt in op de laatste nieuwe trends en is er voor dames, heren en kinderen. Lotus groeit mee met de nieuwste technieken: in hun aanbod bieden ze diverse modellen smartwatches aan. Naast trendy horloges vindt u bij Lotus ook de klassieke, tijdlozere modellen van zilverkleurig en roze tot goudkleurig en zwart.

calypso

CALYPSO

Calypso uurwerken zijn ideaal voor een lager budget. In hun assortiment vinden zowel dames als heren diverse stijlvolle modellen met een rubberen of lederen armband, verkrijgbaar in digitale of analoge uitvoering.

seiko

SEIKO

De klassiekere en tegelijk degelijke horloges van Seiko zijn van een hogere prijsklasse, waar u ook automatische en kinetic horloges in zult aantreffen. Zowel dames als heren vinden hun gading in de Seiko collectie.

go - girls only

GO

Dames en tieners kunnen bij Go een stijlvol, hedendaags damesuurwerk vinden aan een degelijke prijs.

Klokken en wekkers

Naast horloges vindt u bij Juwelier Robben ook een uitgebreid aanbod aan mechanische, analoge, digitale en radiogestuurde klokken en wekkers.

EEN HORLOGE VINDEN DAT U OP HET LIJF GESCHREVEN IS? BEZOEK JUWELIER ROBBEN IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG. WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG NAAR HET PERFECTE UURWERK.

bottom of page