top of page
trouwringen bij Juwelier Robben

TROUWRING, VERLOVINGSRING OF VRIENDSCHAPSRING 

IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG BIJ JUWELIER ROBBEN

MAAK GROTE MOMENTEN UNIEK MET EEN BIJZONDERE RING

Een verlovingsring of trouwring is iets persoonlijk. Het is niet alleen bedoeld om een speciaal moment te bezegelen, het is ook een blijvende herinnering met een symbolische waarde. Het vinden van de perfecte ring kan een hele onderneming zijn. Juwelier Robben in Sint-Truiden, Limburg helpt u graag op weg om de perfecte trouwring, verlovingsring of vriendschapsring uit te kiezen! Liever een eigen creatie of een juweel transformeren? Ook hiervoor kunt u bij Juwelier Robben aankloppen.

tessina logo

TESSINA

Tessina verlovingsringen, trouwringen en vriendschapsringen worden in België vervaardigd in goud bezet met briljanten die met de hand geplaatst worden. In de ruime Tessina collectie vindt u ringen van een eenvoudig tot modern design, verkrijgbaar in geel goud, wit goud en bicolor. Er zijn modellen beschikbaar in rosé goud, combinaties met titanium en goud of palladium en goud en modellen uit edelstaal en goud, waarbij u kunt kiezen uit ringen in 18kt, 14kt of 9kt goud. Ontdek ook de handgemaakte collectie van ines.b. Zo vindt iedereen een ring binnen zijn of haar budget.

logo mathisse by stevigny

MATHISSE BY STEVIGNY

De trendy en kunstzinnige collectie aan exclusieve trouwringen en vriendschapsringen van Mathisse by Stevigny in zilver of goud met briljanten typeert zich door ongewone structuren en grillige vormen. De collectie is van de hand van ontwerper en goudsmid Olivier Stevigny die zijn inspiratie haalt uit kunst, natuur, mode, alledaagse dingen en het leven.

tresor

TRESOR

Tresor brengt trouwringen en vriendschapsringen van kwaliteit, vervaardigd in zilver, titanium en staal. Tresor ringen zijn in diverse breedtes beschikbaar. Ook een persoonlijke touch is mogelijk: van het graveren van ringen tot het frezen van jullie namen uit de ringen.

boccia

BOCCIA

De stijlvolle, elegante Boccia titanium trouwringen, relatieringen en vriendschapsringen zijn anti-allergeen, duurzaam en licht. Er is een ring voor elk budget. Zo behoort ook mat of glanzend titanium in combinatie met een laagje goud tot de mogelijkheden. Dankzij de afgeronde binnenzijde zijn Boccia ringen ook nog eens een plezier om te dragen.

amici

AMICI

Amici trouwringen en vriendschapsringen zijn er in de meest uiteenlopende materialen en afwerkingen: met 18kt goud, 9kt goud, zilver, staal, zirkonia’s, briljanten of swarovski steentjes, … voor ieder zijn ding de juiste Amici ring.

viventy

VIVENTY

Ook de Viventy collectie met mooie, kwaliteitsvolle liefdesringen en trouwringen is er voor elk budget en iedere generatie. De zilveren ringen zijn vervaardigd met fonkelende zirkonia’s of diamanten, verkrijgbaar in een betoverend aanbod aan modellen naar ieders smaak.

VIND UW GEDROOMDE TROUWRING, VERLOVINGSRING OF VRIENDSCHAPSRING BIJ JUWELIER ROBBEN IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG!

bottom of page