top of page
herdenkingsjuwelen bij Juwelier Robben

HERDENKINGSJUWELEN BIJ JUWELIER ROBBEN

JUWELEN MET EEN ZIEL DIE HERINNERINGEN VEREEUWIGEN.

memograv

MEMOGRAV’

Memograv’ vereeuwigt een foto, vingerafdruk of logo op een herdenkingsjuweel. Hierbij hebt u de keuze uit plaatjes met verschillende vormen en afmetingen. Zo is er voor elk budget een mooie herinnering voor het leven.

silent memories

SILENT MEMORIES

Een tastbaar aandenken vindt u in de Silent Memories collectie met herdenkingsjuwelen als ashangers, asringen, fotogravuren of sieraden met vingerafdruk en as. Zo houdt u de herinnering aan een dierbare overledene levend en dicht bij u, op elk moment van de dag. Deze sieraden zijn beschikbaar in geel goud, wit goud, bicolor goud en zilver. Ook uw overleden huisdier krijgt een speciaal plaatsje in de ashangers van Silent Memories, die speciaal ontwikkeld werden voor dieren.

dots4you

DOTS4YOU

Hou de gedachte aan uw dichtbare dicht bij uw hart met een sieraad van Dots4you: een collectie unieke en betekenisvolle stalen en zilveren herdenkingsjuwelen waaronder hangers, kettingen en armbanden die u kunt personaliseren met een eigen tekst of een fotogravure van uw dierbare.

KOM LANGS BIJ JUWELIER ROBBEN IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG VOOR EEN HERDENKINGSJUWEEL OM TE KOESTEREN. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER.

bottom of page