top of page
juwelen

JUWELEN BIJ JUWELIER ROBBEN

SCHITTERENDE COLLECTIES KWALITEITSJUWELEN  SINT-TRUIDEN

De mooiste juwelen van topmerken

Bij Juwelier Robben in Sint-Truiden, Limburg is het moeilijk kiezen tussen een uitgebreid assortiment aan juwelen van echte topmerken.

logo mathisse by stevigny

MATHISSE BY STEVIGNY

In de collectie Mathisse by Stevigny vindt u naast prachtige exemplaren van trouwringen ook eigentijdse zilveren en gouden oorbellen, ringen, hangers en armbanden, gezet met zirkonia. Deze unieke, draagbare juwelen combineren soberheid met elegantie en zijn te herkennen aan de ongewone structuren en grillige vormen.

lotus style

LOTUS STYLE

Lotus Style geeft moderne stalen juwelen een nieuwe toets en een sterke persoonlijkheid, met een uitgebreide collectie voor vrouwen en mannen. Voor een betaalbare prijs hebt u een mooi, kwaliteitsvol juweel.

mona lisa

Mona Lisa

Mona Lisa is een collectie van 14karaat gouden juwelen in een eigentijds design.

boccia

BOCCIA

Boccia is een lichtgewicht huidvriendelijke juwelenlijn, stuk voor stuk vervaardigd uit titanium. Hierdoor zijn deze juwelen ook geschikt voor mensen met een allergie. Er zijn modellen beschikbaar met en zonder steentjes, waardoor zowel mannen als vrouwen bij Boccia het perfecte juweel vinden.

lotus silver

LOTUS SILVER

Lotus Silver omvat een prachtige collectie aan trendy zilveren juwelen met bijzondere, elegante ontwerpen die passen bij elke gelegenheid, vooral bestemd voor vrouwen. Voor een klein budget draagt u al een kwaliteitsvol juweel.

cara

CARA

CARA is een collectie gouden juwelen in 18 karaat.

Luminous Jewelery Showcase

GOUD

Onze goudcollectie wordt vakkundig samengesteld uit binnen- en buitenlandse collecties.

Wij werken ook samen met Collection, een goudcollectie met diamanten.

logo-orage.jpg

ORAGE

Orage heeft een mooie collectie van zilveren en stalen trendy juwelen. Orage staat voor juwelen met een stijlvolle uitstraling in een uniek maar tijdloos design. Steeds wisselende collecties en met oog voor afwerking.

Kom de juwelen ontdekken in onze winkel!

Juwelier Robben Kathleen
herdenkingsjuweel

Herdenkingsjuwelen

Een gedenksieraad is een manier om de herinnering aan een geliefde dicht bij u te dragen. Met Silent Memories, Memograv’ en Dots4You bieden we verschillende collecties met mooie herdenkingsjuwelen, gemaakt om te koesteren.
 

Meer lezen…

Trouwringen en vriendschapsringen

Een vriendschap, verloving of huwelijk bekronen met een vriendschapsring, verlovingsring of trouwring van Juwelier Robben: daar kan niemand nee tegen zeggen. Wij bieden merken als Tessina, Amici, Tresor, Mathisse by Stevigny, Boccia en Viventy.

Meer lezen…

eigen creaties

Uw eigen creatie!

Denkt u eraan om zelf een origineel juweel te laten maken, voor een aanzoek of voor een andere bijzondere gelegenheid? Juwelenontwerper Kathleen Robben maakt met respect voor uw eigen ontwerp een pareltje van uw eigen creatie.

 

Meer lezen…

transformatie juwelen

Transformatie van juwelen

Een vergeten, oud of ongedragen juweel (weer) draagbaar maken? Juwelier Robben is gespecialiseerd in de transformatie van juwelen op maat van uw verlangens en wensen.

Meer lezen…

KOM EEN SCHAT AAN JUWELEN ONTDEKKEN BIJ JUWELIER ROBBEN IN SINT-TRUIDEN, LIMBURG. WIJ HELPEN U MET SERVICE, KWALITEIT EN VAKMANSCHAP VERDER!

bottom of page