Openingsuren

MA – ZO: Gesloten

DI – ZA: 09u00 – 18u00

Juwelier Robben

Uurwerken

UURWERKEN: VOOR IEDER WAT WILS

Juwelier Robben biedt u een ruim aanbod aan uurwerken voor dames, heren en kinderen. U vindt bij ons beslist uw gading omdat wij verschillende stijlen aanbieden: sportief, klassiek en modern.

Casio & G-Shock

Casio en G-shock zijn mannelijke horloges met rubberen accenten. Ze werken voornamelijk met digitale modellen. De prijs van deze collectie is voor ieders budget. Zo zijn er goedkope modellen, maar ook duurdere modellen zijn terug te vinden in deze collecties.

Lotus

De lotuscollectie is een uitgebreide collectie voor dames, heren en kinderen. Ze doen mee met de trends en hebben ook klassiekere, tijdlozere modellen. Zo hebben ze zilverkleurige, roze en gouden uurwerken. Ook zwarte uurwerken komen in hun assortiment voor.

Seiko

De uurwerken van Seiko zijn van een hogere prijsklasse. Het zijn klassiekere, maar degelijke horloges. Dit merk beschikt ook over automatische en kinetic horloges. Het assortiment bevat uurwerken voor dames en heren.

Boccia

Heeft u vaak allergische reacties op metalen uurwerken? Dan is boccia het merk van uw keuze. Het zijn titanium uurwerken die gegarandeerd allergeen vrij zijn. Zowel dames en heren kunnen hun keuze vinden in dit merk.

Calypso

Calypso uurwerken zijn er voor een lager budget. Ze hebben verschillende stijlvolle modellen en werken met rubberen, lederen armbanden en zijn er in digitale of analoge uitvoeringen. De uurwerken zijn voor dames en heren.

Go

Een stijlvol en hedendaags damesuurwerk tegen een degelijke prijs kan je in deze collectie terugvinden. Deze uurwerken zijn uitsluitend voor dames en tieners.

Fontenay

Een merk speciaal voor dames.

Police

Zoekt u een ruiger en groter uurwerk? Dan vind je je keuze hoogstwaarschijnlijk bij police. Dit merkt is voornamelijk voor heren, maar af en toe is er ook een damesmodel in de collectie.

Hector

Speciaal voor de heren maar Hector uurwerken.

Edifice

Edifice is het elite merk van Casio. Dit zijn analoge uurwerken met lederen of metalen banden. Vaak is er een chronometer bij. Ze hebben een hogere prijsklasse, maar zijn verfijnder en waterdicht.

Esprit kids

Een kwaliteitsvol eerste uurwerkje kan je bij ons ook vinden. Met kleuren, dieren, bloemen of enkel metalen accenten is deze collectie geschikt voor ieders wens. De collectie heeft uurwerken voor jongens en meisjes.

Hello Kitty

Deze uurwerkjes zijn voornamelijk gemaakt met roze tinten en daardoor ook vooral voor meisjes. Het loge wordt bij elke uurwerk als detail weergegeven.

Orphelia

Uurwerken zowel voor mannen als vrouwen

Kenneth Cole

Uurwerken voor dames en heren die de nieuwste trends volgen vind je terug in deze collectie. Het is voor een gemiddeld tot een hoger budget en vervaardigd uit staal.

Daniel Klein

Deze lijn volgt de trends en is er voor een laag tot gemiddeld budget. Recent is de collectie uitgebreid met chronometers. Deze uurwerken zijn voor dames en heren.

Ted Lapidus

Dit is ons nieuwste merk van uurwerken. De collectie bevat uurwerken voor dames en heren met een strakker design.

Indien u ons wilt bereiken of een afspraak wenst te maken, kan dit via onze contactpagina.