Openingsuren

MA – ZO: Gesloten

DI – ZA: 09u00 – 18u00

Juwelier Robben

Trouw- & vriendschapsringen

Voor uw verloving, huwelijk, of gewoon om een vriendschapsband te bezegelen…

Tessina

Tessina biedt een ruime collectie verlovings- en trouw- of vriendschapsringen aan die vervaardigd zijn uit goud en bezet met briljanten. . De trouwringen lopen van een eenvoudig desing tot modern. Zo is er ook een handgemaaktecollectie van ines b.
De collectie van Tessina is te verkrijgen in geel goud, wit goud en bicolor. Er zijn ook modellen te verkrijgen met rosé goud, combinaties met titanium en goud en palladium en goud. Tot slot bieden ze ook nog ringen aan die vervaardigd zijn uit edelstaal en goud.
Je kan kiezen of je deze ringen in 18kt, 14kt of 9kt goud wil. Op deze manier zijn de ringen aangepast aan elk budget.

Amici

Amici is een volgend merk van trouw- of vriendschapsringen dat wij aanbieden. Binnen deze collectie is er een ruime keuze van materialen. Zo werken ze met 18kt goud, 9kt goud, zilver of staal. De steentjes die in de ringen staan zijn zirconia’s, briljanten of swarovski steentjes.

Tresor

Tresor biedt trouw- of vriendschapsringen aan die vervaardigd zijn uit zilver, titanium of staal. Deze collectie is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ze beschikken ook over de mogelijkheid om op ringen te graveren of de namen uit de ringen te frezen.

Mathisse by Stevigny

Mathisse by stevigny is een collectie die ontworpen is door Olivier Stevigny. Hij vervaardigd trouw- of vriendschapsringen uit zilver of goud met briljanten. Deze ontwerpen hebben aparte structuren en zijn op deze manier trendy en kunstzinnig.

Boccia

Deze lijn beschikt over trouw- of vriendschapsringen voor personen met een allergie. Het zijn ringen die gemaakt zijn uit titanium. Een combinatie met een laagje goud is mogelijk.

Viventy

Bij Viventy vindt u een mooie, kwaliteitsvolle liefdes- of trouwring voor een lager budget. Het zijn zilveren ringen vervaardigd met zirconia’s of diamanten, afhankelijk van het gewenste model.