Openingsuren

MA – ZO: Gesloten

DI – ZA: 09u00 – 18u00

Juwelier Robben

Juwelen

RUIME KEUZE UIT ECHTE TOPMERKEN

Juwelier Robben stelt u graag haar ruime collectie van kwaliteitsjuwelen voor.
Wij bieden u juwelen van volgende merken aan:

MATTHISE BY STEVIGNY

Naast trouwringen heeft Stevigny ook nog andere juwelen ontwikkeld. Hij creeërt zilveren oorbellen, ringen, hangers en armbanden. Deze zijn eigentijds en zijn gezet met zirconia’s. Deze juwelen kunnen ook in het goud te verkrijgen. Enkele voorbeelden van deze collectie kan je terug vinden onder folders.

CACHAREL

Cacharel is een zilveren collectie van het gelijknamige parfum. Deze collectie bestaat voornamelijk uit vrolijke bloemmetjes en ze maken ook vaak gebruik van email.

BOCCIA

Boccia is een lijn juwelen die geschikt is voor personen met een allergie. Deze juwelen zijn gemaakt uit titanium. Er zijn modellen met en zonder steentjes, dus deze zijn ook geschikt voor mannen.

GOUD

Onze goudcollectie wordt vakkundig samengesteld uit binnen- en buitenlandse collecties.
Wij werken ook samen met Collection 2016. Dit is een goudcollectie met diamanten.

ORPHELIA

Deze hedendaagse zilveren juwelen hebben een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. De juwelen hebben een zirconium zetting en beschikken over rosé of plaqué accenten.

ELIZE

Elize is het budgetvriendelijke zusje van de orphelia juwelen collectie. Ze werken voornamelijk met matte accenten.

LOTUS STYLE

Lotus style geeft moderne stalen juwelen een nieuwe toets. Voor een laag budget heb je een kwaliteitsvol juweel. Ze hebben een uitgebreide collectie voor mannen en vrouwen.

HELLO KITTY

De juwelen van hello kitty kan je ook in onze collectie terug vinden. Ze komt de kat voor op oorbelen, hangers, ringen,…

TEDORA EN BELLINI

Wil je een bedelarmband voor een gepaste prijs? Dan vind je deze terug in onze collectie van tedora en bellini. Bellini is de beads collectie die is toegespitst op kinderen en bevat kleinere en kleurrijkere beads. Een gelijkaardige collectie vind je terug in de tedora collectie en deze is voornamelijk voor tieners en dames.

ORAGE KIDS

Orage heeft naast zilveren juwelen voor dames en heren ook een heuse collectie voor kinderen. Wilt u veel kleurtjes, of liever een volledig zilver juweel. Het is allemaal te verkrijgen in deze collectie.

POLICE

Strakke en ruige juwelen voornamelijk voor mannen zijn terug te vinden in deze collectie. Ze zijn vervaardigd uit staal.

ROCHET

Een stijlvolle heren armband, ring of ketting is terug te vinden in deze collectie.

VOOR VERDERE VRAGEN OF MEER INFO, RAADPLEEG ONZE CONTACTPAGINA.